Vine a visitar-nos a biocultura

HUMANA FLYER BIOCULTURA 2013

‘El canvi és el futur’ és el lema de l’edició 2013 de Biocultura,  la Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable, que té lloc al Palau Sant Jordi Barcelona del 25 al 28 d’abril.

La roba i el calçat, així com la moda sostenible i altres conceptes com “ecofashion”, són una part destacada del programa de l’esdeveniment, format per més de 300 activitats. Demà divendres 26, a les 19 hores, Humana ofereix un taller sota el títol “El reciclatge tèxtil, la moda reciclada i cooperació al desenvolupament”. La trobada té lloc a la sala 7 del Palau.

També demà divendres, però en aquest cas a les 14 hores, està  està prevista la presentació dels projectes seleccionats dins del programa d’Agricultura Social de la Fundació.

Durant tota la fira, els assistents podran visitar l’estand d’Humana, situat al Pavelló 2, (nº 392 i 431) i saber més sobre la tasca de la Fundació en els àmbits del reciclatge tèxtil, la cooperació, l’educació al desenvolupament, l’agricultura social i la moda de segona mà. En total, hi hauran presents 700 expositors, així que l’organització espera la visita d’unes 70.000 persones. prevista la presentació dels projectes seleccionats dins del programa d’Agricultura Social de la Fundació.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s