L’IPC, la roba i les botigues Humana

HUMANA APERTURA CREU COBERTA BARCELONA 3L’Institut Nacional d’Estadística ha publicat les dades de l’IPC del mes d’abril. La principal conclusió és que la inflació s’ha situat a l’1,4% a l’abril, el registre més baix des de març de 2010, gràcies al descens dels preus de l’habitatge, per l’abaratiment de l’electricitat, del transport i de les comunicacions.

En canvi, s’han encarit els preus dels aliments i begudes no alcohòliques, i del vestit i del calçat. Tanmateix, és senzill comprar roba de qualitat i a bon preu. On? A qualsevol de les 12 botigues que tenim a Barcelona (28 a tota Espanya), on pots comprar roba d’adult d’home i de dona, de nen, complements i tèxtil de la llar.

Hi pots trobar cinturons a 2,95 euros, camises d’home o pantalons a 6,95, un munt de peces a 4,95 euros… El canvi de temporada va arribar a les botigues el 6 de maig, des d’aleshores hi ha un munt de peces atractives a preus excel·lents.

En línies generals, les botigues Humana s’adrecen a tres tipus de clients. El primer grup i més important, és aquell que cerca roba de certa qualitat a preus baixos, és a dir, persones amb un poder adquisitiu mitjà i amb gust per les peces de qualitat, com per exemple gent jove o població nouvinguda. En segon lloc també hi ha un grup de persones que tenen interès a col·laborar amb els programes de cooperació al desenvolupament de la Fundació. El tercer col·lectiu és el que busca peces especials i úniques, tipus vintage. 

En aquest vídeo t’expliquem el què fem amb la roba:

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s