Humana contribueix a l’atenció social a Sant Quirze del Vallès

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat aquest matí 50 Bons d’Ajuda a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, els quals seran repartits per la regidoria de Benestar Social entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà en qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona.

HUMANA APERTURA CREU COBERTA BARCELONA 3

Botiga Humana al carrer de Creu Cuberta, 110, a Barcelona.

La principal raó de ser de la Fundació és el desenvolupament de projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats dels països del Sud. Per a aconseguir-ho, cerquem finançament principalment a través de les donacions de roba que rebem a Espanya. A més, des de fa anys impulsem un programa d’Ajunda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat als municipis on estem presents; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

bons d'ajuda social

Humana va iniciar aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès fa cinc anys. Des d’aleshores, s’hi han distribuït 277 bons d’ajuda per un import total de 8.310 euros. Aquesta iniciativa ha permès a centenars de persones adquirir peces a la nostra xarxa de botigues d’una manera gratuïta.

El programa d’acció social d’Humana està implantat a 15 municipis de Catalunya (40 a Espanya) i el 2012 va distribuir més de 300 vals per un import de 9.300 euros.

Humana disposa de 1.300 contenidors per a la roba usada col·locats a Catalunya (5.000 a tot Espanya) gràcies als acords de col·laboració establerts amb 230 ajuntaments i prop de 200 entitats i empreses privades. A Sant Quirze del Vallès hi ha 20 contenidors: el 2012 s’hi van recollir 72.322 kg de roba usada; en el que portem d’any s’hi ha recollit 22.849 kg. Al 2012 es van recollir 18.182 tones de tèxtil usat, 4.600 a Catalunya.

Un pensament sobre “Humana contribueix a l’atenció social a Sant Quirze del Vallès

  1. Retroenllaç: Campanya solidària de les botigues Qüest, a Girona, i Humana | Recollida de roba i calçat a Catalunya

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s