Roba de casa amb un 50% de descompte

A les botigues Humana hem posat en marxa una promoció especial: fem un 50% de descompte en roba de casa fins a final d’existències.

HUMANA APERTURA CREU COBERTA BARCELONA 3

Des de 1987, Humana duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada.

Les peces dipositades als contenidors d’Humana tenen dues destinacions: una part s’envia a les plantes de classificació que Humana té a L’Ametlla del Vallès (Barcelonès), Leganés (Madrid) i Valderrubio (Granada), i la resta es ven a empreses de reciclatge.

Les peces enviades a les plantes es distribueixen de la següent manera:

  • Un 12% de la roba classificada es destina a les 28 botigues de segona mà d’Humana (11 a Barcelona i una a L’Hospitalet de Llobregat).
  • Un 48% de les peces classificades s’envia a l’Àfrica per a ser venudes a preus baixos a comerciants locals amb la finalitat de satisfer la demanda d’aquests països, impulsar l’activitat econòmica local i generar recursos per al desenvolupament.
  • Al voltant d’un 32% es troba en un estat que no permet la seva reutilització, així que es ven a empreses de reciclatge tèxtil.
  • El 8% restant es destina a centres de tractament de residus: són peces que no es poden reutilitzar ni reciclar donat el seu estat.

La teva roba serveix per a molt més!

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s