Humana lliura una de les beques de la Fundació Jaume Casademont

Humana ha lliurat una de les beques que atorga anualment la Fundació Jaume Casademont. Es tracta de la Beca Educar Menjant i la beneficiària és l’Associació Espai Ambiental, de Barcelona, que impulsa un projecte anomenat “Valorem el que mengem!”. L’acte ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona.

???????????????????????????????

Enguany és la 6a edició de les Beques Jaume Casademont, que ha lliurat 16 beques (s’hi ha presentat 165 projectes): set en la categoria de Beques Educar Menjant a nous projectes que promocionin els hàbits alimentaris entre els joves, dues Beques Actívica a projectes que fomentin l’activitat física, una Beca de Cultura Popular per a projectes innovadors en el camp de la cultura tradicional catalana i sis Beques Joves10 a projectes de joves de batxillerat i FP que aportin un valor a la societat.

El projecte “Valorem el que mengem!” està impulsat per l’Associació Esplai Ambiental, i es durà a terme a l’escola pública del barri de La Pau, del districte de Sant Martí de Barcelona. Per les necessitats dels seus alumnes i per la tipologia del barri, està catalogat com a “centre d’atenció educativa preferent”.

La iniciativa incideix en la necessitat d’aturar el malbaratament alimentari i insistir entre els alumnes en conceptes com l’origen dels aliments, el consum de productes de proximitat i de temporada, i l’alimentació saludable.

DSC01762

Els objectius del projecte són:

  • Treballar el problema del malbaratament alimentari a diversos nivells (global, a casa, a l’escola, al barri, a la ciutat…)
  • Oferir les alternatives de compra, consum i conservació que permeten una alimentació més responsable.
  • Fomentar una alimentació més saludable i de proximitat, establint les relacions del model d’alimentació amb el malbaratament tant a nivell de producció com de consum a la llar.
  • Implicar les famílies i treure el projecte al barri.

Les Beques Educar Menjant són per a projectes educatius en el món de l’alimentació saludable per a nens i nenes de 0 a 16 anys. Les beques han permès dur a terme una vintena de iniciatives que transmeten a infants i joves un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement, d’intercanvi i d’identitat cultural.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s