Un cop de mà per a millorar l’atenció social a Les Franqueses

Humana ha lliurat 20 Bons d’Ajuda a l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, els quals seran repartits per la regidoria de Polítiques Socials entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà en qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat.

???????????????????????????????

La principal raó de ser de la Fundació és el desenvolupament de projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats dels països del Sud. Per a aconseguir-ho, cerquem finançament principalment a través de les donacions de roba que rebem. A més, des de fa anys impulsem un Programa d’Ajuda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat als municipis on estem presents; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

Humana va iniciar aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès fa tres anys. Des d’aleshores, s’hi han distribuït 70 bons d’ajuda (30 el 2011 i 20 el 2012 i 2013) per un import total de 2.100 euros. Aquesta iniciativa ha permès a desenes de persones adquirir peces a la nostra xarxa de botigues d’una manera gratuïta.

El programa d’acció social d’Humana està implantat a 15 municipis de Catalunya (42 a Espanya) i el 2012 va distribuir més de 300 vals per un import global de 9.300 euros.

Humana disposa de 1.300 contenidors per a la roba usada col·locats a Catalunya (5.000 a tot Espanya) gràcies als acords de col·laboració establerts amb 230 ajuntaments i prop de 200 entitats i empreses privades. A Les Franqueses del Vallès hi ha 6 contenidors: el 2012 s’hi van recollir 27 tones de roba usada; en el que portem d’any la xifra és de 7 tones.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s