Recollim 26 tones als supermercats Condis en un any

Supermercats Condis i Humana han fet balanç del primer any de col·laboració: des que es van instal·lar 15 contenidors per a roba i calçat usats en botigues de tot Catalunya, s’han recopilat 26.324 kg de peces de segona mà. Humana és capaç de classificar-les, valoritzar-les i reaprofitar-ne fins a un 93% del total.

Humana i Condis van signar el conveni de col·laboració el juny de 2012 per a instal·lar contenidors de roba usada a l’entrada de 15 supermercats, situats a les províncies de Barcelona i Girona. Durant el primer any han recollit 26,3 tones de roba usada amb una mitjana que, en alguns establiments, supera els 140 kg per setmana.

Sant Boi 01

Els municipis on hi ha supermercats Condis amb un contenidor a l’entrada de l’establiment estan situats a Barcelona (3), Banyoles, La Bisbal d’Empordà, Lliçà de Vall, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Vilanova i la Geltrú (2), Llinars, Olesa de Montserrat, Santa Coloma de Cervelló i Cornellà.

Condis, amb més de 50 anys d´història, és la primera empresa catalana del sector de la distribució minorista a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també engloba la Comunitat de Madrid i Zona Centre. Fidel al seu model comercial de supermercat de proximitat, Condis disposa actualment de més de 400 supermercats, tant propis com en règim de franquícia, i factura al voltant de 800 milions d’euros.

Per la seva part, el signe d’identitat d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo és el desenvolupament de projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats dels països del Sud. A més, des de fa anys impulsa un Programa d’Ajuda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat. Aquesta voluntat encaixa perfectament en la filosofia de Condis, demostrant el seu compromís amb els col·lectius més desafavorits.

A més, des de 2012 Humana impulsa un programa d’ajudes d’agricultura social a Catalunya que dóna suport a iniciatives en què es combinen la producció d’aliments sostenibles i ecològics amb la generació d’oportunitats per a les persones que més ho necessiten, perquè es troben en situació d’exclusió social.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s