Preus irresistibles a les botigues second hand

Les 12 botigues que tenim a Barcelona i a l’Hospitalet de Llobregat estan immerses un nou període d’ofertes. Ja no hi ha excuses per no apropar-s’hi i endur-se una peça “second hand”. Durant tot el mes d’agost està vigent la campanya “Tot a …”: comença el mes amb un 30% de descompte fins arribar a només 1 euro!

 

Botiga d'Humana a Travessera de Gràcia, 80

Botiga d’Humana a Travessera de Gràcia, 80

 

Hi pots trobar des de peces dels anys 60 i 70, fins vestits, articles de pell, sabates i bosses. També és possible adquirir complements i roba de la llar com cortines o estovalles.

A més, en els mateixos establiments podràs informar-te sobre la tasca duta a terme per Humana i conèixer tots els nostres projectes de cooperació. Pots desar la roba o el calçat que ja no utilitzes als nostres contenidors (cerca el més proper a la nostra web http://www.humana-spain.org) i a qualsevol de les nostres botigues.

Visita’ns i, a més de beneficiar dels nostres preus, estaràs col.laborant amb el finançament dels projectes de cooperació per al desenvolupament que Humana duu a terme als països del Sud.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s