Posem maca la botiga “second hand” de Meridiana

Des de principis de setmana està reoberta la botiga Humana de l’avinguda Meridiana després d’haver estat sotmesa a un procés de modernització. L’establiment, situat al número 314 de l’artèria barcelonina, ha estat reformat per a atendre millor als seus clients i als amants de la moda sostenible i solidària. Humana Fundación Pueblo para Pueblo compta amb 12 botigues a l’àrea metropolitana on ven roba, calçat i roba per a la llar de segona mà; els fons que se n’obtenen es dediquen a finançar projectes de cooperació als països del Sud i programes socials a Catalunya.

Interior de la botiga "second hand" de Meridiana

Interior de la botiga “second hand” de Meridiana

La botiga de Meridiana té una superfície de venda de 200 metres quadrats i està dividida en dues plantes: la planta inferior es destina a la venda de roba “second hand” (té una capacitat d’unes 6.000 peces, depenent de la temporada) i la superior, a magatzem.

La botiga té ara una imatge més moderna i actual, acord amb la de la fundació. A més, hi destaca la col·locació d’una pantalla que exhibeix vídeos sobre la feina d’Humana: programes de cooperació, ajuda social, educació per al desenvolupament, la celebració de la jornada Humana Day… En la modernització de l’establiment hi té un paper destacat la feina de desenvolupament social que l’organització fa als països del Sud.

L’establiment va estar tancat la setmana passada, del 26 d’agost a l’1 de setembre, i ha reobert no només amb un canvi de look sinó també amb una renovació de totes les peces. Els clients d’Humana hi poden trobar tota mena de peces “second hand” per a dona, home i nen.

El llistat de botigues Humana és el següent:

.Avinguda de Paral·lel, 85

.Viladomat, 51

.Roger de Llúria, 9

.Astúries, 41

.Provença, 500

.Provença, 167

.Travessera de Gràcia, 80

.Avinguda de Meridiana, 314

.Creu Coberta, 110

.Ronda Universitat, 19

.Carrer de l’Hospital, 91

.Santa Eulàlia, 116 (L’Hospitalet del Llobregat)

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s