Humana Day: afrontem el canvi climàtic

Dijous 26 de setembre, a les 18.30h, a l’Hotel Meliá Barcelona se celebra la jornada Humana Day “Our climate, our challenge”, dedicada al canvi climàtic, organitzada per Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) que des de 1987 duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia mitjançant la gestió de tèxtil usat.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de frenar les conseqüències del canvi climàtic.

Està prevista l’assistència d’un centenar de persones, entre elles el director de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Salvador Samitier.

En el marc de l’Humana Day es lliuraran els IV Premis Humana de Reciclatge Tèxtil, que reconeixen la labor duta a terme per municipis i empreses entorn del reciclatge tèxtil i la cooperació al desenvolupament. Es repartiran una quinzena de premis.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s