Humana lliura a Castellar del Vallès 25 bons d’ajuda

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat a l’Ajuntament de Castellar del Vallès 25 bons d’ajuda per valor de 30 euros que permetran adquirir roba de segona mà a persones necessitades. Les butlletes, que arriben a un import global de 750 euros, es podran bescanviar a qualsevol de les 12 botigues Humana de Barcelona.

Lliurement dels bons d'ajuda a Castellar del Vallès.

Lliurement dels bons d’ajuda a Castellar del Vallès.

L’acte de lliurament dels vals ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, la tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones, Glòria Massagué, i del promotor comercial d’Humana, Eduard Monleón.

Aquesta acció es du a terme des de fa quatre anyus d’acord amb un conveni signat entre ambdues institucions, i s’inclou dins un programa d’acció social que Humana desenvolupa amb els seus col·laboradors, entre els quals es troba l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

La iniciativa permetrà que la Regidoria de Benestar Social pugui canalitzar aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica. Des l’any 1999, l’entitat ha distribuït al municipi 65 bons d’ajuda per un import total de 1.950 euros. Aquesta iniciativa ha permès a centenars de persones adquirir peces a la xarxa de botigues d’Humana d’una manera gratuïta.

La fundació gestiona des de l’any 2007 la recollida selectiva de roba usada al municipi a través d’una xarxa d’11 contenidors instal·lats en llocs de fàcil accés i dins de les àrees d’aportació voluntària. Estan situats als carrer de País Valencià (davant del complex esportiu Puigverd), Prat de la Riba (davant de l’escola Sant Esteve), Barcelona (davant de la pl. Europa), Dr. Vergés (davant de la pl. del Forjador) i Ripollet (amb 2 contenidors situats davant del Centre d’Atenció Primària). A més, també n’hi ha d’ubicats a la pl. de Joan Coromines (al sector residencial de Can Carner), a la ronda de Tramuntana, a la Deixalleria municipal (on hi ha instal·lats un total de 2 contenidors) i al davant d’un supermercat de la població.

El reciclatge i reutilització de material tèxtil és un servei gratuït per a l’Ajuntament i suposa estalvi important per al municipis en els costos de recollida i eliminació de residus urbans. Des que es va implantar el 2007, la recollida de roba usada en contenidors d’Humana s’ha anat consolidant. L’any passat, la ciutadania va aportar-hi 52,51 tones per a la seva reutilització i reciclatge.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s