El nostre granet de sorra al “Renova la teva roba”

En el marc de la 4a Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, s’ha celebrat a Barcelona del 16 al 23 de novembre el “Renova la teva roba” promoguda des d’entitats, equipaments i l’Ajuntament de Barcelona. L’activitat consistia en uns punts d’intercanvi de roba per tot Barcelona on les peces es podien canviar per punts els quals es podien intercanviar de nou per altres peces. Humana Fundación Pueblo para Pueblo hi ha col·laborat amb la cessió de material.

Al centre cívic de Sant Martí han utilitzat roba cedida per Humana.

Al centre cívic de Sant Martí han utilitzat roba cedida per Humana.

L’objectiu de l’activitat era que, entre tots, avancem cap a un consum més responsable en els usos de la roba. Per això, tots els agents implicats promovem la sensibilització ciutadana envers la prevenció de residus a l’hora de gestionar la roba usada, evitant que es converteixi en un residu. Quan s’hi converteix, Humana hi aporta la seva expertesa en la gestió del tèxtil usat gràcies a la recollida selectiva i posterior classificació de les peces usades.

Humana ha participat al “Renova la teva roba” col·laborant amb dues entitats: d’una banda, vam cedir al centre cívic Sant Martí roba usada, que va ser utilitzada en una instal·lació artística a l’entrada de l’equipament, tant a les columnes interiors com a la barana exterior. D’altra banda, vam cedir diverses burres i perxes a l’Intercanviador Jove Garcilaso que les va utilitzar al seu punt d’intercanvi de roba usada al barri de la Sagrera.

Punt d'intercanvi de roba organitzat per l'Intercanviador Jove Garcilaso.

Punt d’intercanvi de roba organitzat per l’Intercanviador Jove Garcilaso.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s