Tallers de titelles amb roba usada a l’Ametlla del Vallès i Santa Susanna

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha estat present el passat cap de setmana als municipis de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) i Santa Susanna (Maresme) amb sengles tallers de titelles amb roba usada. L’elaboració de titelles amb material reciclat és una activitat gratuïta dirigida als més petits i pretén aconseguir diversos objectius: fomentar el reciclatge tèxtil, conèixer les 3R (reducció de residus, reutilització i reciclatge) reflexionar sobre les petites accions que els ciutadans podem realitzar per a contribuir al desenvolupament sostenible i apropar als nens la realitat dels països en vies de desenvolupament. Clica aquí per a veure imatges dels tallers, 

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès organitza durant el cap de setmana la Fira de Nadal, que té lloc durant tot el cap de setmana a la Plaça de l’Ajuntament i al Passeig. La Fira està formada per parades comercials i també inclou un programa d’activitats, entre elles un taller de titelles impulsat per Humana. Es va celebrar el dissabte al matí davant del Consistori i va aplegar una desena de nens i nenes.

Un moment del taller a l'Ametlla del Vallès.

Un moment del taller a l’Ametlla del Vallès.

Humana té una forta vinculació amb el municipi, ja que hi té instal·lada la seu social i la planta de classificació des de 1997. A més, gràcies als recursos obtinguts amb la gestió tèxtil, financia un projecte de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès en el marc del programa d’agricultura social: un hort a l’escola bressol.

Un dia més tard, el diumenge de 10.30h a 13.30h, Humana organitzà el taller de titelles al Saló de la Infància de Santa Susanna, que es va celebrar amb força èxit al pavelló del municipi.

El taller es va fer en una taula dins del pavelló.

El taller es va fer en una taula dins del pavelló.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s