Lliurem 15 bons d’ajuda a Les Franqueses per bescanviar-los per roba

Aquest matí ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Les Franqueses (Vallès Oriental) l’acte de lliurament de 15 bons d’ajuda per part d’Humana al consistori perquè aquest els reparteixi entre les persones més necessitades del municipi. Aquests vals, que tenen un valor de 30 euros cadascun, s’han de bescanviar per roba de segona mà a alguna de les dotze botigues que té l’ONGD a Barcelona i l’Hospitalet.

D'esquerra a dreta, Mariana Franzon, d'Humana; l'alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos.

D’esquerra a dreta, Mariana Franzon, d’Humana; l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos.

A l’acte hi han assistit l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Polítiques Socials, Gisela Santos, per part de l’Ajuntament, i Mariana Franzon i Manel Ruiz per part d’Humana. Franzon, responsable de la recollida de roba d’Humana a Catalunya, ha destacat que aquests vals són molt importants perquè pugen l’autoestima de les persones que els fan servir, ja que “quan entren a les botigues se senten com un client més i elles mateixes poden triar la roba que volen”. Franzon ha agraïtr a l’Ajuntament que els hagin deixat situar 7 contenidors de roba per reciclar als carrers de les Franqueses, contenidors que han recollit en el que portem d’any més de 20 tones de tèxtil i calçat usats.

A Les Franqueses tenim set contenidors.

A Les Franqueses tenim set contenidors.

Per la seva part, Gisela Santos ha recordat que els bons d’ajuda els dóna l’àrea de Polítiques Socials a les persones en funció de les valoracions que en fan els professionals. “Al darrera dels vals, sempre hi ha un pla de treball que ha de seguir la persona que rep l’ajuda”, afegeix Santos.

L’alcalde, Francesc Colomé, ha agraït la tasca que està fent Humana a Les Franqueses i arreu del país i ha confessat que ell i la seva família són usuaris dels contenidors de roba que l’entitat té escampats pel municipi. També ha destacat la gran feina que, al seu parer, s’està fent des del començament de la legislatura des de l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament i ha avançat que els pressupostos que s’han d’aprovar en el proper Ple municipal seran “els més socials de la història de les Franqueses”.

Aquesta és la segona entrega de vals d’Humana a l’Ajuntament de les Franqueses en el que va d’any. Al mes de juny ja en van lliurar 20 més. De fet, aquesta col·laboració es va iniciar el 2011. Des de llavors Humana ha donat al consistori franquesí un total de 85 bons d’ajuda valorats en 2.550 euros.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s