Donant suport a la cultura

Celebració de l'Humana Day al Círculo.

Celebració de l’Humana Day al Círculo.

Els nostres companys de Madrid van celebrar el passat mes d’octubre l’Humana Day, una jornada dedicada a sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de frenar les conseqüències del canvi climàtic i on es van lliurar els IV Premis de Reciclatge Tèxtil als municipis i entitats privades de que més contribueixen al reciclatge de la roba usada i a la tasca social d’Humana. La cita se va celebrar al Círculo de Belles Artes, un espai fantàstic i ple d’història.

El Círculo de Belles Artes promou des de fa un mes una declaració de suport per aquesta institució situada al carrer d’Alcalà. En un text que es pot llegir íntegre a la seva web, des del Círculo reclamen “de la societat i dels poders públics l’atenció i el suport a la cultura sense la qual aquesta institució no seria aquest nucli, aquesta escullera d’entusiasme que resisteix a Espanya i a Europa”.

“La crisi no ha agafat desprevingut al Círculo, que ja va sofrir unes altres; en aquest moment en què de nou pateix greument, com tota la societat espanyola, aquest moment de dificultat, el Círculo llança aquest manifest d’esperança, que vol ser també una proclama de la seva fe en què el desenvolupament de la cultura és la mateixa substància del desenvolupament dels pobles”, assegura.

Defensa que “sense cultura, sense discussió i sense diàleg les societats no tenen ni present ni futur, i que d’aquest present incert només sortirem més vius si mantenim la fe en el treball artístic, intel·lectual, en la conversa incessant entre públic i creadors que és la pròpia essència del Círculo”. “En aquest moment, davant el vendaval que tantes esperances, tantes ocupacions i tantes il·lusions està deixant en el camí, el Círculo ofereix el seu suport als quals moltes vegades han aconseguit aquí l’empara per al seu treball i per a la seva ànsia de saber”.

“Visca la cultura i visca el Círculo en una societat a la qual desitgem el futur i l’esperança”.

En aquesta sala del Círculo també s'hi celebren concerts i altres events culturals.

En aquesta sala del Círculo també s’hi celebren concerts i altres events culturals.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s