Repartim roba infantil per a més de 300 nens de Sentmenat

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat a l’Ajuntament de Sentmenat roba infantil per a més de 300 nens i també 30 bons d’ajuda que tenen un import de 900 euros. Són dues donacions de caràcter social en virtut del compromís que té Humana amb els municipis on està present.

D'esquerra a dreta, la regidora Josefina Olivé; Manel Ruiz, promotor d'Humana i Núria Colomé, alcaldessa de Sentmenat.

D’esquerra a dreta, la regidora Josefina Olivé; Manel Ruiz, promotor d’Humana i Núria Colomé, alcaldessa de Sentmenat.

Per una banda, la Fundació ha lliurat uns 100 kg de roba de segona mà que poden beneficiar uns 300 nens i nenes d’edats compreses entre 0 i 16 anys. Són peces que els ciutadans introdueixen als contenidors de color verd d’Humana i que normalment es venen a les botigues “second hand”, però en aquesta ocasió seran repartides des de la regidoria de Serveis Socials.

A més, el Consistori també ha rebut 30 bons d’ajuda que seran repartits per la regidoria entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà en qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat.

La principal raó de ser de la Fundació és el desenvolupament de projectes de cooperació orientats a impulsar el progrés de les comunitats dels països del Sud. Per a aconseguir-ho, cerquen finançament principalment a través de les donacions de roba que reben. A més, des de fa anys impulsen un programa d’Ajuda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat als municipis on estan presents; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

L’any passat, per exemple, Sentmenat ja va rebre 30 vals que van beneficiar a 15 famílies amb risc d’exclusió social, sense feina, amb menors a càrrec i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, amb especials dificultats per a la seva integració en el mercat laboral.

A Sentmenat hi ha 13 contenidors de recollida selectiva de tèxtil, que de gener a novembre de 2013 han recollit més de 25 tones de roba i calçat usats (25.792 kg). El reciclatge i reutilització de material tèxtil és un servei gratuït per al municipi i suposa un estalvi important en els costos de recollida i eliminació de residus urbans.

A Sentmenat tenim 13 contenidors.

A Sentmenat tenim 13 contenidors.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s