Junts amb l’esport: iniciem una col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol

Després de la bona experiència que vam tenir amb la campanya de recollida selectiva duta a terme a Sevilla abans del partit de l’ACB entre el Cajasol y el Bilbao Bàsquet, Humana torna a col·laborar amb el món del bàsquet: hem iniciat una col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol per a dipositar contenidors de recollida de roba usada en diferents esdeveniments organitzats per la Federació.

Com explica la pròpia Federació, “seguint la línia iniciada des de fa uns mesos, d’establir convenis de caire solidari amb diferents entitats i organitzacions” hem arribat a un acord amb Humana Fundación Pueblo para Pueblo per ajudar a la recollida de roba usada durant alguns dels esdeveniments organitzats per l’FCBQ al llarg d’aquest Nadal i de l’any 2014.

El primer dels esdeveniments on veurà la llum aquest acord, serà el Torneig Premini Nadal 2013 “Trofeu Ibercaja”, que se celebrarà a les pistes del Màgic Badalona, els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2013.

En aquest espai i durant els dies de competició del torneig, hi haurà ubicat un contenidor de recollida on tothom que hi vulgui, podrà deixar la seva roba usada.

A partir del mateix 29 de desembre i fins el 4 de gener de 2014, Humana dipositarà també un contenidor de recollida a l’accés del Pavelló de L’Illa (carrer Numància, 142, de Barcelona), durant els dies de celebració de l’històric “Trofeu Molinet Regal de minibàsquet”, que enguany arriba a la 51a edició.

Tots els que s’hi apropin per viure i sentir el bàsquet de la mà dels més petits i petites, durant aquestes festes nadalenques, podran aportar el seu granet de roba tot diposintant aquelles peces de tèxtil usades i que ja no vulguin fer servir, per tal de contribuir amb els projectes sorgits de la gestió de la recollida de roba, l’objectiu dels quals és impulsar la formació, l’educació, la capacitació i el progrés de les comunitats beneficiàries.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s