La nova botiga 100% vintage al barri de Gràcia

Entre les motivacions per a visitar una botiga “second hand” hi ha la voluntat de trobar-hi peces singulars, faldilles o vestits especials que algú va vestir anys enrera, que conserven la seva qualitat i que s’allunya de les modes “mainestream”. Les botigues Humana sempre s’han distingit per això però ara dediquem una botiga exclusivament al “vintage”: està situada al número 41 del carrer d’Astúries, al cor del barri de Gràcia de Barcelona.

img_00422

És la primera botiga Humana vintage, un establiment dissenyat seguint les directrius de la decoració sostenible: s’hi han utilitzat bàsicament materials reciclats com ara caixes de fustes, pales industrials i mobles auxiliars de ferro.

Tots els detalls de l'interior responen a una voluntat vintage.

Tots els detalls de l’interior responen a una voluntat vintage.

Els clients hi poden trobar peces de diferents èpoques des dels glamurosos anys 50 fins als esbojarrats 80. Totes són peces úniques de gran qualitat. Les venedores de la botiga asseguren que anar-hi “no és només una experiència de compra, sinó que és un passeig pel nostre passat més proper on podem admirar i adquirir objectes únics i també gaudir de diferents activitats que s’hi faran periòdicament”. Mira aquí més fotos de la botiga.

Peces úniques de gran qualitat: aquesta és l'oferta de les botigues Humana.

Peces úniques de gran qualitat: aquesta és l’oferta de les botigues Humana.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s