Lliurem bons socials a Vilassar de Dalt

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat 30 bons d’ajuda social a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt. Són uns vals que seran repartits per la regidoria de Serveis Socials entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà a qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat.

Els bons es van lliurar a la Casa de la Vila.

Els bons es van lliurar a la Casa de la Vila.

A l’acte de lliurement celebrat al Consistori han assistit el regidor de Medi Ambient, Joan Adell; la regidora de Serveis Socials Maria Lluïsa Ruhí; Sergi Romera, coordinador i educador social, i Josep Gardell, tècnic de Medi Ambient. Per part d’Humana hi han assisit Mariana Franzon i Manel Ruiz.

Des de fa anys impulsem un Programa d’Ajuda Social que reverteix als municipis on estem presents part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

Humana va iniciar aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Vilassar de Dalt fa tres anys. Des d’aleshores, s’hi han distribuït 90 bons d’ajuda (30 el 2011, 30 el 2012 i 30 en aquesta ocasió) per un import total de 2.700 euros. Aquesta iniciativa ha permès a desenes de persones adquirir peces a la nostra xarxa de botigues d’una manera gratuïta.

A Vilassar de Dalt hi ha 5 contenidors que al 2013 han recollit gairebé 24 tones de tèxtil i calçat usats (23.898 kg). Els cinc punts de recollida selectiva estan situats al carrer Ignasi Iglesias, carrer Rafael Casanova (Plaça Onze de Setembre), camí de Mataró amb Josep Vicenç Foix, Reina Elisenda (sobre l’escola Francesc Macià) i al carrer Lluís Millet amb Orfeó Català.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s