Treballant pel nostre entorn: Dia Mundial de l’Educació Ambiental

Un dels principals eixos d’actuació d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo és l’impuls d’un programa d’Educació per al Desenvolupament que duem a terme al nostre territori a través de tallers divulgatius que impulsem a escoles i municipis on estem presents. Precisament, el diumenge 26 de gener se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, una jornada l’objectiu de la qual és aconseguir que les persones assoleixen més sensibilitat i consciència sobre la protecció al medi ambient.

Com destaquen des del Departament de Territori i Sostenibilitat, “l’educació i la conscienciació de la població sobre els problemes ambientals és, sens dubte, un element clau per avançar cap a la sostenibilitat ambiental, econòmica i social”.

Els tallers que organitza Humana tenen els següents objectius:

  • proporcionar les eines adequades a la comunitat escolar i a la població en general que ajudin a tenir un major coneixement i sensibilitat sobre el medi ambient.
  • Aprofundir en la realitat dels països en vies de desenvolupament.
  • Fomentar actituds de desenvolupament humà i sostenible.
  • Comprendre que tots podem fer alguna cosa per canviar o transformar aquesta realitat.

Un dels tallers amb més èxit és el d’elaboració de titelles amb material reciclat, dirigit a nens de 8 a 12 anys, i que serveix per a fomentar el reciclatge tèxtil, conèixer les 3 R: Reducció – Reutilització – Reciclatge, i reflexionar sobre les petites accions que els ciutadans podem realitzar per contribuir al desenvolupament sostenible i al progrés de les comunitats menys afavorides.

Taller infantil realitzat a Sant Antoni de Vilamajor.

Taller infantil realitzat a Sant Antoni de Vilamajor.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s