Bio Eco Actual proposa una “breu història del reciclatge”

Bio Eco Actual, publicació mensual independent i gratuïta de consum de producció ecològica, inclou en el seu número de febrer un article titulat “Breu història del reciclatge“, una interessant peça elaborada per Maria Cacheda, divulgadora científica, que explica els origens i l’evolució del reciclatge, definida com “una estratègia per gestionar els residus sòlids, indispensable per preservar els recursos naturals”. 

“El concepte del reciclatge va ser vist per les comunitats prehistòriques com un mitjà per sobreviure i reciclaven els seus artefactes de pedra: recollien  eines rebutjades o trossos de sílex i ossos, per crear noves eines com per exemple ganivets”, descriu l’article, “segons Pere Roura (físic de la Universitat de Girona), es pot dir que l’activitat recicladora comença en el mateix moment que la fabricació de materials”.

El resum al llarg de la història conclou amb l’afirmació de que “el deteriorament de la capa d’ozó va aconseguir un reconeixement més substancial com a preocupació ambiental i va ser utilitzat per motivar els esforços per reciclar a una escala més ampla”.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s