Tordera rep 25 bons d’ajuda per a famílies del municipi

Humana ha lliurat 25 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Tordera, els quals seran repartits pel Consistori entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà en qualsevol de les 12 botigues Humana a Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat.

D'esquerra a dreta, l'alcalde Joan Carles Garcia Cañizares;  Jordi Camó, regidor d’Atenció Social, i Antonio Briceño, del departament de Promoció d'Humana.

D’esquerra a dreta, l’alcalde Joan Carles Garcia Cañizares; Jordi Camó, regidor d’Atenció Social, i Antonio Briceño, del departament de Promoció d’Humana.

Humana impulsa des de fa anys un Programa d’Ajuda Social que reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de roba i el calçat usat als municipis on està present; els propis ajuntaments canalitzen aquesta ajuda cap a famílies amb necessitats a nivell de vestimenta bàsica.

Humana va iniciar aquesta col·laboració amb l’Ajuntament de Tordera fa quatre anys. Des d’aleshores, s’hi han distribuït 65 bons d’ajuda (20 el 2010, 20 l’any passat i 25 ara) per un import total de 1.950 euros. Aquesta iniciativa ha permès a desenes de persones adquirir peces a la nostra xarxa de botigues d’una manera gratuïta.

Humana va recollir 29.272 kilograms de roba i calçats usats a Tordera al llarg de 2013. El reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans, atorgant una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per a ser incinerat. La Fundació gestiona la recollida selectiva de roba usada al municipi a través d’una xarxa de vuit contenidors instal·lats en llocs de fàcil accés.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s