Terrassa reflexiona sobre la reutilització de la roba

El Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT) va acollir el 5 d’abril una jornada titulada “La segona vida de la roba, emergència o futur?”, dedicada a analitzar les possibilitats de la reutilització i el reciclatge del tèxtil usat. Humana hi col·labora amb la cessió de material per a una exposició a l’interior del museu.

L'expo s'hi podrà visitar fins el 18 de maig, jornada en què se celebra el Dia Internacional dels Museus.

L’expo s’hi podrà visitar fins el 18 de maig, jornada en què se celebra el Dia Internacional dels Museus.

Durant la jornada s’hi van fer dues ponències: Josep Maria Benaul, professor titular de la UB, va parlar sobre “La industrilització a Catalunya, 1780-1913”, i Enric Carrera, professor de la Càtedra Unesco de Sostenibilitat de la UPC, analitzà “Els reptes de la sostenibilitat al sector tèxtil”. També hi va haver una taula rodona titulada: “Responsabilitat, creació i negoci” amb la participació de Jordi Iglesias, de l’empresa Recuperació de Materials Tèxtils S.A.; Lídia Morcillo, de la Fundació per a la Innovació Tèxtil (Fitex) i l’Agrupació Catalana del Tèxtil i Moda; Xavier Casas, d’Eco-inserció, i les dissenyadores Silvia Calvo i Virginia Rondeel, de l’Associació Moda Sostenible Barcelona

La jornada està organitzada pel CDMT, l’Ajuntament de Terrassa, l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa i el Centre d’Estudis Històrics de Terrassa, i compta amb la col·laboració, entre d’altres, de l’associació de comerciants Terrassa Centre i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, a més d’Humana.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s