Vestits de núvia “low cost”

Paqui Batueca, encarregada de la botiga de Provença, 500, amb un dels vestits que s'hi vénen.

Paqui Batueca, encarregada de la botiga de Provença, 500, amb un dels vestits que s’hi vénen.

Des de fa un mes, anticipant-se al període en què proliferen les unions religioses i civils, les botigues que la Fundació té a Barcelona i a l’Hospitalet del Llobregat ofereixen vestits de núvia en perfecte estat i llestos per ser lluïts.

A la botiga ubicada al número 500 del carrer de Provença tenen una selecció de vestits de núvia el preu dels quals oscil·la entre 40 i 300 euros, deu vegades menys que a un establiment especialitzat. L’encarregada, Paqui Batueca, explica: “Oferim vestits de tota mena, moderns i també d’altres que són dels anys 80 i 70”.

Els vestits de núvia procedeixen de les donacions que els ciutadans duen a terme a través de la xarxa de contenidors, caixes i de les pròpies botigues de la Fundació. I qui els compra? “Normalment són clientes que no volen gastar-se molts diners en un vestit d’aquestes característiques”, afirma Batueca, que constata un creixement en la venda dels vestits de núvia en aquestes dates, tot i que també en venen durant la resta de l’any.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s