Una bici especial pel centre de Barcelona

L’Alpha Barry circula amb seguretat pel centre de Barcelona. No condueix una moto de gran cilindrada ni el darrer model de quatre rodes, però tothom se’l queda mirant. Ell pedaleja amb agilitat i, malgrat el trànsit, reparteix puntual la fruita i la verdura ecològica per a domicilis que han encarregat, via online, a Verdallar.

Alpha Barry reparteix les comandes de Verdallar.

Alpha Barry reparteix les comandes de Verdallar.

Verdallar és una empresa d’inserció laboral sense ànim de lucre, creada el 2012, amb l’objectiu d’atendre el més desfavorits de la societat i alhora potenciar una visió ecològica de la vida i el treball. Es troba sota el paraigües de Benallar, que des de 2002 acull a immigrants que no tenen recursos. Disposen de 18 pisos tutelats d’acollida i ofereixen cursos i tallers per a garantir la formació dels joves. Un dels tallers està dedicat a l’horticultura ecològica on hi conreen la terra, adquireixen unes rutines de treball i recullen productes de proximitat i d’alta qualitat.

L’Alpha treballa a Verdallar dos dies a la setmana. Comença el dia repassant els albarans i les comandes: després marxa cap a Vall d’Hebrón, on tenen el magatzem, i fa les cistelles que després repartirà amb el tricicle elèctric.

Verdallar compta amb el suport econòmic d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo que, gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada, impulsa des de l’any passat un programa d’ajudes econòmiques per a promoure l’agricultura social a Catalunya.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s