Humana explica a BioCultura Barcelona el seu compromís amb el medi ambient

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha estat present per segon any consecutiu a la Fira de productes ecològics i consum responsable BioCultura Barcelona, celebrada al Palau Sant Jordi. La Fundació ha explicat als assistents la tasca que duu a terme al voltant de la protecció al medi ambient, la cooperació, l’educació per al desenvolupament, l’agricultura social, el reciclatge tèxtil i la moda sostenible, gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada.

BioCultura Barcelona ha comptat amb més de 700 expositors i ha rebut la visita d’uns 70.000 assistents que hi podien trobar més de 16.000 referències de productes del sector del “bio”: alimentació ecològica, productes de cosmètica, tèxtil orgànic, ecomaterials, mobles i decoració, energies renovables, teràpies i medicines complementàries, turisme rural… i també reciclatge.

Els assistents es van interessar pel destí de la roba usada, els països on Humana duu a terme els programes de cooperació, la ubicació dels contenidors de recollida de roba i calçat o el tipus de les peces second hand que es poden comprar a les 13 botigues Humana de Barcelona i l’àrea metropolitana.

La Fundació hi va distribuir l’“Humana Notícies”, una publicació que té la vocació de ser un mitjà per interactuar i comunicar amb la els ciutadans i donants de tèxtil i amb els nostres col·laboradors públics i privats.

També hi vam ser presents a l’espai d’activitats infantils MamaTerra, amb uns tallers de titelles dirigit a nens i nenes de 4 a 12 anys, una manera divertida d’aprendre els valors del reciclatge tèxtil, la protecció del medi ambient i el canvi climàtic.

Clicant aquí pots veure una galeria de fotos de la nostra presència a BioCultura Barcelona.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s