Les 3R i estilismes creatius a BAU, Centre Universitari de Disseny

El responsable de l’Oficina Tècnica d’Humana, David Vázquez, ha protagonitzat una xerrada informativa avui dimecres a Bau, Centre Universitari de Disseny sobre el procés de gestió del tèxtil usat i com el reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans, atorgant una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per a ser incinerat.

Aquesta xerrada s’emmarca en la iniciativa RRR (Reduce, Reuse and Recycle), que es durà a terme del 14 al 27 de maig a la nau de BAU, on s’hi exhibirà el procè de treball dels alumnes de Moda, que disponsaran de centenars de peces de roba cedides per Humana per a fer les seves creacions.

El treball quedarà exposat al mateix centre, situat al barri del Poblenou de Barcelona, per a què qui vulgui l’observi i també se’n provi les peces. Els estilismes també es podràn veure a REC.0 que se celebrarà a Igualada del 4 al 7 de juny.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s