Mercat solidari a l’Ànec Blau per recaptar fons per a un projecte d’alimentació infantil

Humana Fundación Pueblo para Pueblo organitza durant tres dies, de divendres a diumenge, un mercat solidari al Centre Comercial Ànec Blau. Del 30 de maig a l’1 de juny hi haurà un espai a la Plaça Central on s’hi vendrà roba de qualitat de segona mà a preus assequibles; la recaptació es destinarà íntegrament a la Creu Roja.

L’horari de venda al públic és el següent: divendres, de 5h de la tarda a 8h del vespre, i dissabte i diumenge, de 10h del matí a 10h de la nit. El públic hi podrà adquirir peces de tota mena, la mateixa roba que pot trobar a les 13 botigues Humana de Barcelona i l’àrea metropolitana.

La Creu Roja destinarà els fons a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una gran crida per aconseguir el suport de la ciutadania, el món empresarial, l’administració i altres agents socials i econòmics en favor d’aquesta causa. La Creu Roja va posar en marxa aquesta iniciativa a principis de maig, davant de l’augment de la pobresa infantil a Catalunya. Cal tenir en compte que el 29,4% dels infants catalans viuen sota el llindar de la pobresa, enfront del 20,1% del conjunt de la població. A més, entre les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja, 7 de cada 10 no poden garantir una alimentació saludable als seus fills i filles i un 38% no poden pagar la quota del menjador escolar.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s