El reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, Humana ha programat diverses activitats on el reciclatge textil, el canvi climàtic i el consum responsable en són protagonistes. I és que el reciclatge tèxtil contribueix a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans, atorgant una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per a ser incinerat.

Taller de titelles amb material reciclat.

Es calcula que per cada kg de roba que no acaba a l’abocador, ens estalviem 3,169 kg de CO2 emesos a l’atmosfera. A Catalunya, Humana disposa de 1.333 contenidors per a la roba usada gràcies als acords de col·laboració establerts amb prop de 220 ajuntaments i 200 entitats i empreses privades; l’any passat s’hi van recollir 4.108 tones de tèxtil usat, el que suposa que es va evitar l’emissió de 13.018 tones de CO2.

.Exposició sobre agricultura social: “Humana, les persones i la terra, el primer”. A partir de dijous dia 5, al vestíbul de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

.Taller de titelles amb material reciclat. Dissabte dia 7 a les 5h de la tarda, a la Casa Natura de Ripollet.

.Taller de titelles amb material reciclat. Dissabte dia 7, en el marc de la Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú. Des de les 11:15h a 1.30h de la tarda.

.Taller de titelles amb material reciclat. Dissabte dia 7, a Sant Joan de Vilatorrada, des de les 11:00h del matí a 1h de la tarda.

.Taller de titelles amb material reciclat. Diumenge dia 8, a Martorelles (BCN), des de les 10:30h a fins a 1:30h de la tarda.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s