Humana rep un reconeixement d’Aura Fundació


Humana Fundación Pueblo para Pueblo
és una de les quatre entitats o empreses que han rebut un reconeixement per part d’Aura Fundació, que enguany celebra 25 anys. Ambdues fundacions col·laboren des de fa sis anys; gràcies a aquest acord, actualment hi ha una persona, Lídia Guilló, que treballa a la nostra botiga situada al número 167 del carrer Provença, a Barcelona.

El director de Relacions Institucionals d'Humana, Marcelo Leoni, i Mari Carmen Pla, encarregada de la botiga second hand de Provença, 167, recullen el reconeixement.

El director de Relacions Institucionals d’Humana, Marcelo Leoni, i Mari Carmen Pla, encarregada de la botiga second hand de Provença, 167, recullen el reconeixement.

Aura Fundació va celebrar l'”acte d’estiu” del seu 25è aniversari dimarts 8 de juliol al saló Gaudí de l’Hotel Arts de Barcelona. L’entitat va reconèixer quatre empreses o entitats que han contractat a un participant d’Aura i, a més, han dut a terme iniciatives valuoses per a millorar la formació i inserció. Es tracta de l’estudi de disseny La Casa de Carlota, CBRE i la botiga Casa Ametller, a més d’Humana.

L'acte es va celebrar al saló Gaudí de l'hotel Arts de Barcelona.

L’acte es va celebrar al saló Gaudí de l’hotel Arts de Barcelona.

La missió d’Aura Fundació és ajudar a incrementar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral, seguint la metodologia del «treball amb suport».

Lídia Guilló amb les seves companyes Míriam i Mari Carmen, a la botiga de Provença, 167.

Lídia Guilló amb les seves companyes Míriam i Mari Carmen, a la botiga de Provença, 167.

Com explica la Coordinadora Down Catalunya, Aura Fundació “va ser l’entitat pionera a tot l’Estat espanyol, i una de les primeres a Europa, a desenvolupar la citada metodologia, nascuda els anys 70 als EUA i Canadà, a fi que les persones amb discapacitat poguessin accedir al mercat laboral ordinari amb els suports necessaris. En aquest 25 anys, Aura ha fet possible que prop de 200 persones amb discapacitat intel·lectual, i en especial amb la síndrome de Down, accedissin a un lloc de treball en una empresa convencional, dels quals avui dia n’hi ha un centenar que continua en actiu”

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s