Humana et porta a l’hort!

El canvi climàtic és el tema central de l’Humana Day, una jornada l’objectiu de la qual és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de frenar les conseqüències d’aquest fenomen. La tasca d’Humana enfront de les conseqüències del canvi climàtic està present en bona part dels projectes de cooperació que duem a terme, com per exemple els Farmers’ Club o Agrupacions d’Agricultors. L’agricultura social forma part del nostre ADN i per això impulsem un hort social a Lliçà d’Amunt (Vallès Oriental). El dijous 25 de setembre, dins del marc de l’Humana Day, hi farem una visita guiada i també d’altres activitats a les botigues second hand.

Ismael i Maria són dos dels vuit activites que treballen a l'hort.

Ismael i Maria són dos dels activites que treballen a l’hort.

La jornada, oberta i gratuïta per a tothom qui s’hi vulgui apropar, començarà amb la recepció dels assistents a les 10 del matí (com arribar a l’hort), continuarà amb una presentació del projecte 3C, una xerrada sobre l’impuls i el finançament dels horts socials i una visita al propi hort.

Els interessats a assistir-hi poden trucar al 93 840 21 82 o enviar un correu electrònic a hpp-day@humana-spain.org

Les botigues s'afegeixen a l'Humana Day.

Les botigues s’afegeixen a l’Humana Day.

Les botigues second hand també s’afegeixen a l’Humana Day. Els clients poden participar-hi de dues formes: amb una gimcana i un concurs de fotografia. La gimcana es durà a terme a cinc establiments (Ronda d’Universitat, 19; Roger de Llúria, 9; Hospital, 91; Avinguda Paral·lel, 85 i Viladomat, 51) i s’hi podrà guanyar un xec regal de 50 euros.

Per la seva banda, el concurs consisteix a fer una foto amb una peça adquirida a les botigues second hand i pujar-la a Facebook. El premi és una escapada per a dues persones. Clica aquí per a trobar-ne tota la informació.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s