Presents a la jornada del Gremi de Recuperació de Catalunya

El Gremi de Recuperació de Catalunya celebra el dijous 6 de novembre la primera Jornada de Networking, que se celebrarà a l’edifici Esadecreàpolis de Sant Cugat del Vallès. Humana hi serà present per a participar en una cita on, entre d’altres iniciatives, es presentarà el nou Reial Decret sobre els aparells elèctrics i electrònics i els seus residus (Raees).

La jornada, que serà oberta pel director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, i el president del Gremi de Recuperació, Xavier Riba, servirà per analitzar els detalls del Raees, sistemes de retorn d’envasos, el paper dels recicladors informals, experiències d’internacionalització…

Humana és membre del Gremi de Recuperació. A Catalunya, disposa de 1.333 contenidors per a la roba usada gràcies als acords de col·laboració establerts amb prop de 220 ajuntaments i 200 entitats i empreses privades; l’any passat s’hi van recollir 4.108 tones de tèxtil usat. A Espanya, la Fundació té 5.200 contenidors que anualment recullen al voltant de 18.000 tones de roba.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s