Humana participa a la VI Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Humana se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té lloc del 22 al 30 de novembre, impulsant diverses activitats i col·laborant amb d’altres, com ara el Renova la teva roba. Les accions més destacades de la Fundació són una campanya de recollida de roba destinada als clients dels supermercats Caprabo i la celebració de tallers de titelles amb material reciclat a vuit municipis.

Taller de titelles a la Plaça del Blat, a Valls.

Un dels tallers infantils de titelles elaborades amb material reciclat. A la imatge, un taller celebrat a la Plaça del Blat, a Valls.

Caprabo, un dels col·laboradors privats més importants d’Humana a Catalunya, impulsa una campanya per a potenciar el reciclatge tèxtil. Durant aquests dies, els clients dels supermercats poden trobar uns flyers informatius d’Humana en les línies de caixa. L’any passat s’hi va fer una acció similar i s’hi van recollir més de 2.300 kg de roba usada.

Cartell del taller de Sant Antoni de Vilamajor.

Cartell del taller de Sant Antoni de Vilamajor.

A més, la Fundació organitza tallers de titelles elaborades amb tèxtil usat en vuit municipis. El dissabte 22 de novembre hi ha tallers a Montgat, Salou, Valls, La Llagosta, El Vendrell i Sabadell (en els darrers dos casos, en col·laboració amb Caprabo). I el diumenge 23 de novembre, a Sant Feliu del Llobregat i Sant Antoni de Vilamajor.

Un any més, Humana dóna suport al Renova la teva roba, una iniciativa d’intercanvi de roba l’objectiu de la qual és fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Hem fet una cessió de burres a diverses entitats participants.

Com recorda l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), la Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s