El Armario Solidario s’instal·la al desembre a Catalunya

Fa uns dies es va instal·lar a La Maquinista, ara ho fa a Glòries i seguidament s’estarà a Splau i Barnasud. És la campanya itinerant “El Armario Solidario”, una iniciativa que està viatjant per tot Espanya visitant un total de 13 centres comercials de Unibail-Rodamco.

La campanya va arrencar el passat mes de setembre a Madrid amb la finalitat de promoure el reciclatge tèxtil i acostar als ciutadans la importància de donar una segona vida a la roba que ja no utilitzem. El cantant i músic Antonio Orozco va ser l’encarregat d’apadrinar aquesta iniciativa.

La campanya va començar al Centre Comercial Parquesur de Leganés i també ha fet parada a San Sebastià, Valladolid, Sevilla, Cadix i Torrevieja (Alacant). Consisteix en un estand per a la recollida de roba, que simula un armari i disposa d’una bàscula que va calculant els quilograms de tèxtil i calçat donats durant els dies de recollida. El tèxtil recollit se sotmet després al procés habitual que duem a terme amb la roba usada.

El calendari més immediat és el següent: centre comercial Glòries, del 4 al 6 de desembre; Splau, del 10 al 12 de desembre, i Barnasud, del 25 al 27 de desembre.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s