Així es tradueix la gestió de la roba usada en ajuda local

Gràcies als recursos obtinguts amb la gestió de la roba usada, Humana promou al nostre territori la protecció del medi ambient i la sostenibilitat amb diferents accions,com ara el lliurament de bons d’ajuda a la vestimenta (l’any passat es van repartir 410 a 15 municipis) o els tallers de sensibilització amb titelles a una trentena de localitats.

Taller de titelles realitzat a La Llagosta (Vallès Oriental).

Taller de titelles realitzat a La Llagosta (Vallès Oriental).

Els tallers estan dirigits principalment als menuts tot i que també se’n fan per adults. L’elaboració de titelles amb material reciclat és una activitat gratuïta que pretén aconseguir diversos objectius: fomentar el reciclatge tèxtil, conèixer elprocés de les 3R (reducció de residus, reutilització i reciclatge) reflexionar sobre les petites accions que els ciutadans podem realitzar per a contribuir al desenvolupament sostenible i apropar als ciutadans la realitat dels països en vies de desenvolupament. Durant l’any passat vam realitzar tallers a 28 municipis de tot Catalunya.

D’altra banda, tenim el compromís de lliurar bons d’ajuda a la vestimenta als municipis on estem presents. Són vals que lliurem als respectius departaments municipals de serveis socials i aquests els reparteixen entre persones necessitades del municipi. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà a les 13 botigues Humana de segona mà de Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat.

L’any passat en vam repartir 410 a 15 municipis per un valor total de 12.300 euros, el que representa un augment del 32% respecte l’any anterior.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s