Caprabo, distingit de nou per les donacions de roba dels seus clients

Caprabo ha rebut per segon any consecutiu el Premi de Reciclatge Tèxtil de mans d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo. El guardó és un reconeixement a les donacions de tèxtil que els clients fan als contenidors emplaçats als supermercats: l’any passat s’hi van recollir més de 109 tones evitant 345 tones d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

D'esquerra a dreta, Ana González, Mariana Franzon i Cristina Madrilley.

D’esquerra a dreta, Ana González, Mariana Franzon i Cristina Madrilley.

La responsable de Recollida a Catalunya, Mariana Franzon, ha lliurat a Ana González i Cristina Madrilley, del departament de Responsabilitat Social i Medi Ambient de Caprabo, un “batik”: és un quadre fet a Moçambic, un dels països on Humana duu a terme diversos projectes de cooperació. Amb aquest premi, la Fundació reconeix la col·laboració dels clients de Caprabo que, de forma altruista, donen la roba que ja no els serveix amb el convenciment de què la vida útil d’aquestes peces es pot allargar encara més. Aquesta roba i calçat desats als contenidors de color verd són recollits i classificats per Humana Fundación Pueblo para Pueblo que, de totes les tones que gestiona, n’aprofita i valoritza un 93%.

“Els clients de Caprabo tenen una manera senzilla i segura de realitzar les seves donacions de roba i calçats per a una finalitat solidària”, assegura Mariana Franzon, “els hi estem molt agraïts per la seva solidaritat amb la donació de roba, amb la qual cosa tots plegats contribuïm a la protecció del medi ambient”.

Caprabo i Humana han col·laborat plegats en diverses activitats. L’any passat, per exemple, es va dur a terme una campanya informativa sobre el reciclatge tèxtil i es van fer dos tallers de titelles amb material reciclat a supermercats de Sabadell i El Vendrell.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s