Estrenem nova botiga a Barcelona

Estem d’estrena: avui hem obert una nova botiga a Barcelona, on ja hi tenim 14: està situada al número 72 de Via Júlia al districte de Nou Barris.

La botiga amplia l'oferta de moda sostenible a Barcelona.

La botiga amplia l’oferta de moda sostenible a Barcelona.

L’any passat, la xarxa de botigues a tota Espanya va registrar un total de 1.077.163 clients, un 13,7% més que l’any anterior. Aquest augment s’explica per diversos motius: l’obertura de tres noves botigues (una a Barcelona –al número 295 del carrer de Sants– i dues a Madrid), una major aposta per roba de qualitat a preus assequibles per part dels clients i l’auge de la moda vintage. A més, els ciutadans són cada vegada més conscients de la importància de promoure la reutilització i un model de consum responsable de moda.

El 14è establiment a Barcelona està situat al número 72 de Via Júlia, cantonada amb el carrer del Maestrat, a Nou Barris. Compta amb una superfície comercial de 190 m2, en planta baixa, amb més de 4.000 peces de segona mà. El seu horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 20:30 i els dissabtes d’11:00 a 20:00. L’obertura suposa la creació de quatre nous llocs de treball. A tota Espanya, Humana hi té 33 establiments.

És la botiga número 14 a la capital catalana i la primera al districte de Nou Barris.

És la botiga número 14 a la capital catalana i la primera al districte de Nou Barris.

En línies generals, el client dels establiments Humana representa una combinació de diversos elements: persones que busquen roba de qualitat a preus baixos; aquells que demanen peces especials i úniques; persones que volen col·laborar amb els projectes de cooperació al desenvolupament i d’ajuda social de la Fundació; i finalment, clients que creuen fermament en la reutilització, el consum responsable i la moda sostenible.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s