Col·laborem en el vestuari de l’obra “Les Dominiques”, que es representa a La Seca de Barcelona

Fins el 24 d’abril es pot veure a La Seca-Espai Brossa, a Barcelona, l’obra teatral “Les Dominiques“, un relat dels últims dies de Jeanine Deckers, una monja belga coneguda com a “Sor Somriure” i famosa cantant als anys 70, acompanyada de la seva amant, la també monja Annie Pecher. Una peça que reflecteix la rebel·lia de les dues protagonistes i en què Humana hi ha col·laborat en la cessió de roba per al vestuari.

Cartell de l'obra.

Cartell de l’obra.

L’estilista Lola Ripollés n’és la responsable de vestuari i qui es va posar en contacte amb Humana per a sol·licitar-ne les peces que necessitava. L’entitat va valorar la qualitat de la proposta, com succeeix amb d’altres peticions relacionades amb la cultura, i va facilitar que Ripollés escollís el vestuari més idoni a les nostres botigues de roba de segona mà.

“Les Dominiques” es pot veure a l’espai teatral ubicat al carrer dels Flassaders del barri del Born del 9 al 24 d’abril. Està dirigida per Iñaki Garz i protagonitzada per Rosa Cadafalch i Annabel Castan.

L’obra relata, en to de comèdia, els últims dies de “Sor Somriure” que passarà juntament amb la seva parella, la també monja Annie Pecher en un humil pis d’un complex de gratacel en la perifèria de la capital belga. Una senzilla posada en escena que ens introdueix en la lluita tenaç de les dues protagonistes contra tots els estaments socials i religiosos que han marcat la trajectòria de les seves vides personals. Fidel reflex del moviment social de lluita i rebel·lió que caracteritzava els anys setanta.

Acuitades pels deutes i perseguits pel fisc, decideixen tancar-se a casa per fer acte de rebel·lió contra els seus creditors. Submergides en una profunda depressió, que l’alcohol i els medicaments agreugen, opten per un últim acte de rebel·lia que ningú s’espera.

L’obra està produïda per IcaroTeatre, amb qui Humana ja va col·laborar fa dos anys amb “El cuarto de las mujeres”, estrenada a la Sala Ivanow de Barcelona també sota la direcció d’Iñaki Garz.

Un moment de l'obra, a la Sala Ivanow.

Un moment de l’obra, a la Sala Ivanow.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s