Uneix-te a nosaltres al Fashion Revolution Day

El divendres 24 d’abril es va celebrar a tot el món el Fashion Revolution Day, una crida a la moda sostenible i un homenatge al més de miler de víctimes de la catàstrofe de l’Hotel Rana, ocorreguda fa dos anys a Bangla Desh. Humana es va unir a Moda Sostenible Barcelona en l’organització d’un gran esdeveniment coincidint amb aquest dia: una instal·lació artística a la Plaça dels Àngels de Barcelona, davant del MACBA, amb què es va posar de manifest la quantitat de roba que llencem a la brossa.

Els assistents a la plaça davant del MACBA.

Els assistents a la plaça davant del MACBA.

L’acció va consistir en l’emplaçament al terra de 400 quilos de roba que formaren les sigles FRD (Fashion Revolution Day). Aquests 400 quilos de tèxtil usat procedien de la nostra planta de classificació de l’Ametlla del Vallès. Prèviament, es va dur a terme una desfilada pels carrers del centre de Barcelona, ​​en què els participants vestiren peces produïdes de manera sostenible.

Humana es va unir a aquest esdeveniment com a part de la seva campanya permanent de sensibilització sobre la importància de potenciar la reutilització i la moda sostenible, com a alternativa a la Fast Fashion. La peça més sostenible és la que ja està produïda, de manera que la moda second hand encaixa perfectament en aquesta filosofia de sostenibilitat. El Fashion Revolution Day no es limità a les activitats del 24 d’abril. Les xarxes socials van ser clau a l’hora de difondre aquesta crida a favor de la moda sostenible, de manera que sota els hashtag #WhoMadeMyClothes, #FashRev i #RetoModaSostenible s’hi pogueren trobar múltiples exemples de com els ciutadans es mobilitzaren amb motiu de l’esdeveniment.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s