Arriba l’Humana Day: contra el canvi climàtic també es lluita reutilitzant roba

El divendres 2 d’octubre, de 19 a 22h, la botiga Humana de Ronda Universitat, 19, de Barcelona acull un esdeveniment de sensibilització que la Fundació organitza amb motiu de l’Humana Day. El lema, per tercer any consecutiu, és “Our Climate, Our Challenge“.

El gran objectiu de l’acció, que se celebra també a Madrid (25 de setembre) i Granada (9 d’octubre), és oferir als ciutadans l’oportunitat d’aprendre més sobre el canvi climàtic i sobre la feina que Humana està fent per lluitar contra els seus efectes. El propòsit és mostrar com entre tots i totes podem prevenir algunes de les conseqüències que el fenomen està causant. Gestos senzills com la reutilització, la recuperació o el reciclatge del tèxtil, tenen un efecte positiu significatiu en aquesta lluita contra el canvi climàtic.

Un dels plats forts d’aquest esdeveniment de sensibilització és una passarel·la second hand: un grup de models amateurs, membres de l’equip de la Fundació, desfilaran lluint peces procedents de les nostres botigues. Els clients que ho desitgin podran també desfilar i hi podran obtenir un obsequi.

L’objectiu és dur a terme una acció de caràcter lúdic que serveixi per connectar amb la ciutadania, posant en valor la importància de la reutilització tèxtil a la protecció del medi ambient i la lluita contra l’escalfament global.

Per això, us convidem a tot i totes a participar!

En vols més informació? Descarrega’t el nostre butlletí o consulta les activitats a Facebook.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s