Barcelona celebra l’Humana Day, una cita de sensibilització sobre la reutilització de la roba i el canvi climàtic

Catifa vermella, passarel·la per a què hi desfilessin models aficionats i molta, molta roba de segona mà. La botiga Humana de Ronda Universitat, a Barcelona, ha acollit la celebració de l’Humana Day, una jornada de de sensibilització que per tercer any consecutiu està dedicada al canvi climàtic.

La cita va tenir lloc a la botiga de Ronda Universitat, 19.

La cita va tenir lloc a la botiga de Ronda Universitat, 19.

La cita, oberta a tots els clients i clientes d’Humana, ha estat un èxit gràcies a la implicació de la plantilla i a l’excel·lent disponibilitat de totes les persones que passaven per davant de la botiga i volien participar de tot allò que s’hi feia.

Els clients i amics es van fer fotos, creant un ambient distès.

Els clients i amics es van fer fotos, creant un ambient distès.

Hi van desfilar petits i grans.

Hi van desfilar petits i grans.

Els menuts es van poder pintar la cara i passar-ho d'allò més bé.

Els menuts es van poder pintar la cara i passar-ho d’allò més bé.

L’objectiu de l’Humana Day (que la setmana passada es va celebrar a Madrid i la propera, a Granada) és dur a terme una acció lúdica que servís per a connectar amb els ciutadans, posant en valor la importància de la reutilització del tèxtil en la protecció del medi ambient i la lluita contra l’escalfament global. Hi va haver regals, descomptes especials, un DJ, animació, photocall i un còctel al final de la cita.

La reutilització i el reciclatge del tèxtil contribueixen a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans: d’una banda, implica un estalvi en recursos naturals, aigua i energia en no haver de produir una nova peça; i  cada kg de roba que es reutilitza i no és incinerat evita l’emissió de 3,169 kg de CO2, segons dades de la Comissió Europea.

Pots veure totes les fotos de l’event al nostre compte de Flickr.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s