Humana lliura 30 bons d’ajuda social a Montgat

Humana ha lliurat 30 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Montgat, que seran repartits entre veïns del municipi amb necessitats bàsiques de vestimenta. Cada butlleta té un valor de 30 euros per a bescanviar-los per roba de segona mà a les botigues Humana de Barcelona.

La regidora Emma Ros, a l'esquera, amb la representant d’Humana, Emma Dalmases.

La regidora Emma Ros, a l’esquera, amb la representant d’Humana, Emma Dalmases.

La regidora de Medi Ambient, Emma Ros, ha rebut els bons de mans de la representant d’Humana, Emma Dalmases. L’acte de lliurement ha tingut lloc a un escenari inusual: els horts de Tordera on la Fundació desenvolupa un projecte d’agricultura social urbana anomenat “Conreem el clima i la comunitat. 3C”. La regidora, acompanyada de la tècnica municipal de Medi Ambient, Montserrat Ventura, ha visitat els horts per a conèixer les característiques d’aquest programa, especialment la tasca de gestió i formació que duu a terme la Fundació.

A més, la regidora ha anunciat l’ampliació de la xarxa de contenidors de roba i calçat usats a Montgat, que passarà de set a vuit punts de recollida. Des de gener fins a setembre d’enguany, Humana hi ha recollit 20.818 kilograms de roba i calçat usats; l’any passat els veïns del municipi hi van donar 29.222 kilograms.

Aquesta ampliació també contempla una aportació econòmica per part d’Humana que el Consistori destinarà als horts urbans familiars de Can Casanovas.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s