Més punts de recollida de roba usada a Sant Feliu de Guíxols

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha augmentat el número de punts de recollida de roba usada a Sant Feliu de Guíxols. Els veïns tenen a la seva disposició fins a 14 contenidors de color verd on dipositar-hi la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals se’ls hi pot donar una segona vida.

 

Humana assumeix la gestió del tèxtil usat al municipi des del 1997. El conveni de col·laboració es va renovar al 2013 i ara s’ha realitzat una ampliació del número de contenidors, que passa de 10 a 14. Els nous punts de recollida estan situats a:

  • Carretera de Girona, 340
  • C/ Fèlix de Azúa, s/n (al costat del CEIP Ardenya)
  • Plaça de Sant Sebastià s/n
  • C/ Enric Heriz, 48 (CEIP Estació)

La recollida de roba és un servei gratuït per al municipi i significa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans. L’any passat s’hi van recollir 22.514 kg i enguany, des del gener fins al setembre, hi portem 18.087 kg.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s