300 vestits de núvia des de 10 euros

Enguany et casaràs sí o sí! El divendres i el cap de setmana, del 29 al 31 de gener, la botiga del carrer Astúries, 41 de Barcelona vendrà 300 vestits de núvia secondhand des d’10 euros.

Humana_vestit núvia_01

Tradicionalment, les botigues secondhand d’Humana venen a la primavera vestits de núvia i també de comunió: procedeixen de les donacions que les ciutadanes duen a terme als nostres punts de recollida, o bé als contenidors de color verd a la via pública o bé a les pròpies botigues. Estan en perfecte estat i llestos per a ser lluïts.

En aquesta ocasió, l’establiment del barri de Gràcia habilita la planta superior per a exposar-hi i vendre prop de 300 vestits de núvia. Hi predominen els estils boho, imperi i tradicional, tot i que també n’hi ha ball gown i princesa, sense que faltin els vestits vintage. N’hi ha de les talles 34 a la 48, tot i que les majoritàries són la 36 i la 40.

Humana_vestit núvia_02

I no ens oblidem dels accessoris: juntament amb els vestits posem a la venda guants, tuls, corones i bijuteria. Tot a preus assequibles per a totes les butxaques, a pocs mesos que comenci la temporada de casaments.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s