Per veure aquesta representació cal portar-hi una peça de roba

La companyia teatral Descartable estrena aquest dimecres al teatre El Maldà de Barcelona l’obra “Abans“. És la història de dos germans: la Laia pertanyia a la classe mitja i la realitat l’aboca a viure al carrer; el Marc s’ha vist obligat a emigrar a Escòcia. La singularitat d’aquesta proposta teatral és que per assistir a la representació cal portar-hi una o més peces de roba, que posteriorment seran lliurades a Roba Amiga i Humana.

cartell Abans Maldà definitiu

Aquest és el cartell de l’obra.

“‘Abans’ és un projecte que s’insereix en una globalitat més gran: un projecte solidari de recollida de roba per a gent necessitada”, expliquen des de la pròpia companyia. L’obra es pot veure al Maldà del 9 al 20 de març i totes les peces recollides seran gestionades posterioment pels únics gestors de tèxtil usat de Catalunya que concentren la seva activitat principal en la preparació per a la reutilització.

Descartable Teatre és una companyia fundada i gestionada per Daniel J. Meyer i Laia Pellejà i de la qual actualment també en forma part Cristina Ferrer. L’obra està protagonitzada per Laia Pellejà i Marc Pociello.

Segur que us agradarà i us farà reflexionar sobre la realitat que ens envolta.

 

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s