La teva roba es tradueix en projectes socials

El medi ambient, els serveis socials, l’educació o la cultura. Són alguns dels àmbits en què Humana emmarca el seu programa de suport local, un conjunt d’accions amb els quals estreny la col·laboració amb les administracions o entitats locals.

DSC_2330

“Entre teixits”, taller formatiu a Premià de Dalt.

A Premià de Dalt (Maresme), una quinzena de dones d’origen magrebí fan un taller formatiu anomenat “Entre teixits”. Organitzat per la regidoria de Salut, Benestar i Família i Igualtat, es tracta d’una activitat en què les participants disposen de roba usada (principalment texans i camises estampades) i en fan peces i creacions noves manualment. La regidora, Magda Julià, destaca que l’objectiu és que, a través de la manipulació i transformació de la roba, les dones trobin un espai per aprendre i sobretot per compartir i relacionar-se.

La regidoria impulsa un programa anomenat “El taller de Lilith”, del qual pengen diverses accions; una d’elles és “Entre teixits” on les usuàries, veïnes del barri de Santa Anna-Tió, reben les indicacions d’Irene Andreu, la monitora que les ensenya i capacita en la reutilització de la roba. El taller consta de cinc sessions i es duu a terme a la sala polivalent del barri.

DSC_2297

El taller es duu a terme a la Sala Polivalent de Santa Anna.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s