Nou conveni amb Cambrils

Humana Fundación Pueblo para Pueblo i l’Ajuntament de Cambrils han signat recentment un nou conveni per a què l’entitat sense ànim de lucre segueixi assumint la recollida selectiva de tèxtil usat al municipi. Aquest acord reafirma la col·laboració que el Consistori manté amb la Fundació des del 2004.

BoletinCAT02-17a

El projecte “Fem Centre Obert a l’estiu” rep el suport d’Humana.

El conveni té una durada de quatre anys. L’acord estableix que Humana continuï donant suport al projecte “Fem Centre Obert a l’estiu”: és una activitat complementària i de continuïtat dels Centres Oberts municipals durant els mesos d’estiu. Està dirigit a nois i noies de 3 a 18 anys, preferentment amb situacions sòcio-familiars  de risc o marginació empadronats a Cambrils.

A Cambrils, la Fundació té instal·lats 19 contenidors (gràcies al nou conveni, la xarxa de punts de recollida ha augmentat de 15 a 19) on la ciutadania hi diposita la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitza i als quals Humana dóna una segona vida. Humana hi va recollir més de 65.000 kg de tèxtil usat al 2015.

La reutilització i el reciclatge de tèxtil contribueixen a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats per la ciutadania: cada kg de roba que es reutilitza i no és incinerat evita l’emissió de 3,169 kg de CO2, segons dades de la Comissió Europea. Les 65,6 tones recollides l’any passat a Cambrils representen un estalvi de 208 tones de CO2 a l’atmosfera.

escola marinada

Imatge d’un taller fet a l’Escola Marinada.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s