Més moda sostenible a Barcelona amb una nova botiga

La xarxa secondhand s’amplia amb la inauguració el dilluns 9 de maig de botiga emblema d’Humana a Barcelona, emplaçada a la Ronda de Sant Antoni, 45, al costat de la Fàbrica Moritz. L’establiment de roba de segona mà reforça l’oferta de moda sostenible a la Ciutat Comtal, ja que es tracta de la número 16 de la Fundació al territori.

HUMANA_BOTIGA_BCN_MODA SOSTENIBLE

La botiga té una superficíe de 400 metres quadrats.

 

Aquesta obertura és especial perquè estem a les portes de celebrar els 30 anys de la primera botiga de roba de segona mà a Catalunya: la vam obrir el 1987 a Santa Coloma de Gramanet. Tres anys després, va inaugurar la primera botiga a Barcelona, concretament al carrer Viladomat, i des d’aleshores, la xarxa d’establiments s’ha centrat a la capital catalana fins arribar a les 16 d’avui en dia.

Humana promou la segona vida de la roba com a pilar de la moda sostenible. L’oferta de roba de segona mà s’ha multiplicat a Catalunya els darrers anys, la qual cosa s’explica per diversos motius: els preus assequibles, l’interès que desperta el vintage i la moda sostenible, i la consolidació de valors com el consum responsable o la consciència social. Tot plegat es tradueix en aquestes xifres: al 2015, el número de clients de les botigues Humana a Barcelona va ascendir a 495.000 persones, un 16% més que l’any anterior.

Amb aquesta xarxa, Humana incentiva el consum responsable perquè no hi ha peça més sostenible que la ja fabricada. A més, ajuda a la protecció del medi ambient i genera fons per als programes de cooperació i ajuda social.

HUMANA_BOTIGA_BCN_MODA SOSTENIBLE_2

Està situada al número 45 de la Ronda de Sant Antoni.

La botiga de la Ronda de Sant Antoni té una superfície de 400 m2 i exhibeix una àmplia oferta de 9.000 peces per a home i dona, infantil i complements. Els clients hi troben tant les darreres tendències com també peces singulars impossibles d’adquirir en cap altre indret. I tot a preus molt assequibles.

La roba procedeix de la central de classificació de la Fundació a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), on s’hi selecciona curosament la roba i el calçat que els catalans donen als 1.450 contenidors que hi ha a tot el territori. L’any passat van recollir-hi 4.490 tones de tèxtil usat.

L’obertura de la nova botiga presenta aquestes novetats:

  • Per primera vegada, una botiga d’Humana dedica un gran espai per a nens i nenes, amb prop de 2.000 peces destinades al públic infantil.
  • També disposa d’un espai destinat al vintage, com ja succeeix als establiments de Ronda Universitat, 19, i del carrer Astúries, 41.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s