Arriba el nou programa de sensibilització: Teixits Educatius

Teixits Educatius és el nom del nou Programa de Sensibilització d’Humana, que aglutina totes les activitats de la Fundació al voltant de la conscienciació.

logo_programa_cat

Amb aquest programa, la Fundació pretén donar a conèixer la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat, i la seva relació amb la sostenibilitat global, la protecció del medi ambient i la cooperació al desenvolupament. Al mateix temps, tracta d’aconseguir que les entitats socials siguin percebudes com a prescriptores essencials de la gestió de roba i calçat usat i impulsores de la conservació del medi ambient i de projectes de cooperació internacional.

En definitiva, allò que cerquem amb Teixits Educatius és apropar la problemàtica ambiental i social relacionada amb la roba i el calçat al públic escolar, així com els beneficis d’adquirir hàbits de prevenció i reutilització, i fomentar la seva participació i col·laboració.

Més informació sobre Teixits Educatius a www.humana-spain.org

logo_taller_cat

Aquest és el nom del taller que forma part del programa.

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s