Celebrant el Dia del Medi Ambient

Des d’Humana Catalunya hem celebrat el Dia del Medi Ambient de la millor forma que sabem: gestionant la roba usada que dipositeu als nostres contenidors i sensibilitzant sobre els beneficis socials i ambientals d’una bona gestió. En aquest sentit, hem dut a terme sengles tallers de sensibilització a Dosrius (Vallès Oriental) i Castellar del Vallès (Vallès Occidental) i vam ser presents a la recepció oficial oferta pel President Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat. A més, a Parets del Vallès (Vallès Oriental) vam realitzar una xerrada dins del marc de l’Escola de Natura.

DSC_3161

Nois i noies participant al taller “Hi ha roba estesa”, a Dosrius.

La fira ecològica “Ecofira” de Dosrius va ser l’escenari on vam estrenar el taller “Hi ha roba estesa“, l’activitat de sensibilització que forma part del programa “Teixits educatius“. Dirigida a petits i grans, és una eina de per a difondre els beneficis ambientals de la recollida i posterior gestió de la roba usada.

DSC_3201

El taller es duu a terme als municipis on hi col·laborem amb la recollida de roba.

També vam participar a la Fira del Medi Ambient a la plaça Major de Castellar del Vallès, en aquest cas amb un taller de titelles elaborades amb material reciclat.

IMG-20160607-WA0002

Al hacer un comentario, confirmo que he leído el Aviso Legal y la Política de Privacidad en Redes Sociales de la Fundación. http://www.humana-spain.org/aviso-legal/

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s